Foto Eddy Wenting

Foto Eddy Wenting

Voorzitter Wies Bloemen

Artistiek leidster en choreograaf Wies Bloemen heeft in 1990 haar eigen danstheater gezelschap Aya opgericht. Bloemen maakt danstheater vanuit een passie voor het directe, het aardse, het heftige. Gedurende haar carrière heeft ze een eigen taal ontwikkeld, over alle disciplines heen en los van de publieke opinie.

Haar veelzijdigheid en eigenzinnigheid zijn niet alleen terug te vinden in het verloop van haar carrière, maar ook in de voorstellingen zelf. Bloemen richt zich altijd op een maatschappelijke relevantie en op onderwerpen die nu om ons heen spelen. In die zin is het een bruisende tijd voor de dans, met alle maatschappelijke en morele vraagstukken die spelen.

Pasfoto.jpg

Penningmeester Angeline Boef

Angeline Boef is 40 jaar werkzaam geweest bij een oliemaatschappij. Zij heeft uiteenlopende functies vervuld en veel kennis en ervaring op onder andere financieel gebied en de gebieden inkoop, interne controle en governance. Daarnaast heeft zij bestuurservaring opgedaan onder andere als lid en voorzitter van het bestuur van een ondernemingspensioenfonds.

“Na het einde van mijn carrière in een commerciële omgeving is het tijd om mijn aandacht op andere zaken te richten. Als penningmeester wil ik graag bijdragen aan het succesvol maken van Stichting Mouna Mix."

DSC_0012.JPG

Secretaris John Landheer

John Landheer is een freelance software developer die vele ondernemingen heeft geholpen met het oplossen van hun ICT uitdagingen, door middel van het aanpassen en vernieuwen van hun software omgeving. Landheer is actief in het onderwijs, de financiële en automotive sector. 

"Het fascineert mij om te zien hoe artiesten met passie en creativiteit een verhaal kunnen overbrengen aan hun publiek. Het hele proces van dichtbij meemaken is een wereld van verschil met mijn dagelijkse bezigheden. Ik erger me aan de stijgende intolerantie in de wereld en hoop met Mouna Mix een positieve bijdrage te leveren aan de integratie van verschillende culturen binnen onze maatschappij."

 

 

ALGEMENE INFORMATIE OVER DE STICHTING

BTW nummer NL857527848B01
KvK nummer 68633491 

SBI-code 1 94996 - Overige ideële organisaties
SBI-code 2 90011 - Beoefening van podiumkunst