BIJ FATIMA 2021

IMG_8761.jpg

Bij Fatima. Theater Talkshow Editie 3

Podium Mozaïek en Stichting Mouna Mix

Fatima is dé gezellige en grappige tante die alles zegt wat er op haar hart ligt. Haar motto is beter praten met elkaar dan over elkaar. Ze houdt van Nederland en beweegt zich met haar Marokkaanse charmes met gemak door de maatschappij. Ze maakt met veel pit en humor lastige onderwerpen bespreekbaar in haar eigen eerste LIVESTREAM Theater Talkshow: Bij Fatima.

Fatima kiest elke uitzending een ander thema, waarover ze wisselende maar spraakmakende gasten uitvoerig bevraagt. Live en met behulp van het publiek dat vanuit huis meekijkt en helpt. Ook buurmeisje Yeliz helpt graag een handje mee om de livestream uitzendingen tot een succes te maken!

Thema van 17 april is: Samen Delen. Tijdens de Ramadan is dat erg belangrijk, maar Fatima is benieuwd hoe we dat het hele jaar kunnen vasthouden.

De ‘ Bij Fatima’ shows zijn geen kant en klare voorstellingen, maar een ontwikkelproces. Vier edities van het theater Talkshow-format die constant in ontwikkeling zijn. Voor de artistiek leider Mouna Laroussi is elke editie een andere ontwikkeling en benadering, maar een verdieping van de basis. Tijdens deze editie stonden de volgende vragen centraal in het maakproces:

Hoe gaan we de theatersetting downsizen naar een livestream format?
Hoe maken we een geschikt decor voor een livestream zonder publiek?
Hoe behouden wij de interactie met het publiek met een livestream?
Hoe zorgen wij dat het publiek net zo betrokken blijft?

Gasten: Stadsdeelvoorzitter Amsterdam West Fenna Ulichki en Chefkok Mounir Toub. Buurtinitiatieven: Laura Hoekstra en Samen sterk vrouwen west.

Credits: 

Concept: Mouna Laroussi
Spel: Mouna Laroussi
Regisseur Camiel Zwart
Sidekick: Yeliz Dogan 
Decor: Camiel Zwart
Hoofd techniek Jaap Kooistra
Geluid/licht Ruud Seeder
Camera Danny
Zoom Milo de Groot
Productie Stefanie
Redactie Inge Koks, Merel Coolen
PR & Marketing Merel Coolen
Administratie Britt van der Horst
Producent Inge Koks
Adjunct directeur Natalie Beckers

Vorige
Vorige

FATIMA’S VLOGS

Volgende
Volgende

BIJ FATIMA 2020